וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלאן גויאבה

מתכון של מסעדת "בודגה"

מתכון מאת: מערכת וואלה

פלאן גויאבה של מסעדת בודגה.
פלאן גויאבה של מסעדת בודגה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-5 מנות:
  • 5 כלים אישיים חד פעמי (מאלומיניום)
  • לקרמל:
  • 120 גר' סוכר
  • לפלאן:
  • 125 גר' חלב
  • 125 גר' שמנת
  • 2 ביצים
  • ½ שוט ליקר גרנד מרנייר
  • 75 גר' סוכר
  • 1 מקל וניל
  • 1 גויאבה + 20 גר' סוכר

אופן ההכנה

  • 1. הכנת הקרמל – ממיסים סוכר במחבת עד לקבלת קרמל זהוב. מוזגים 2 כפות מהקרמל החם לכלי ומניחים להתקרר.
  • 2. הכנת הפלאן – חותכים את הגויאבה לקוביות קטנות ומקפיצים עם 20 גר' סוכר עד שהסוכר נמס.
  • 3. מחממים את החלב, הווניל והסוכר עד להמסת הסוכר (אין להגיע לרתיחה). מצננים מעט. מגרדים פנימה תוכן של מקל וניל ומוסיפים לחלב.
  • 4. טורפים את הביצים מעט מוסיפים לחלב שהתקרר את השמנת והליקר והגויאבות. מערבבים עד לאשהמסה מתאחדת.
  • 5. יוצקים לתבניות עם הקרמל. מניחים אותן בתבנית עם מים ואופים ב – 160 מעלות 25 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully