פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לביבות חצילים ופלפל אדום

      מתכון של השף גיא רודובסקי, מלון רימונים נפטון אילת.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      לביבות חצילים ופלפל אדום של מלון רימונים נפטון אילת (יח
      לביבות חצילים ופלפל אדום של מלון רימונים נפטון אילת (יח"צ)

      מצרכים

      • חומרים ל- 10 מנות:
      • 1 פלפל אדום קלוי
      • 1 חציל בלאדי
      • 1 ביצה
      • 1 חלמון ביצה
      • ¾ כוס קמח
      • ½ כוס שמנת מתוקה
      • 50 ג'ר גבינת פטה מגורדת
      • מלח, פלפל לבן
      • שמן זית
      • 2 עגבניות קלופות וקצוצות ללא הפנים

      אופן ההכנה

      • 1. קולים את החציל על להבה. מעבירים לכלי פלסטיק, מוציאים את הפנים ומניחים על מסננת.
      • 2. קולים את הפלפל על להבה, מניחים בתוך כלי סגור. לאחר שהתקרר מרחיקים את הקליפה והגרעינים .
      • 3. קוצצים את החציל, הפלפל והעגבנייה בצורה גסה ומוסיפים גבינת פטה.
      • 4. מוסיפים קמח במידת הצורך עד שהחצילים מתייצבים.
      • 5. מקציפים בכלי נפרד את החלמון ביצה, ביצה, שמנת המתוקה ואת השמן זית. מוסיפים תבלינים.
      • 6. מקפלים לתוך הביצים את המסה של החצילים .
      • 7. מחממים שמן במחבת ובעזרת כף יוצרים לביבות ומטגנים .
      • מעבירים לנייר סופג ומגישים.
      • אפשר להגיש בליווי עגבנייה פרוסה מוצרלה ורוטב פסטו .

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -