וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לביבות חצילים ופלפל אדום

מתכון של השף גיא רודובסקי, מלון רימונים נפטון אילת.

מתכון מאת: מערכת וואלה

לביבות חצילים ופלפל אדום של מלון רימונים נפטון אילת.
לביבות חצילים ופלפל אדום של מלון רימונים נפטון אילת

מצרכים למתכון

  • חומרים ל- 10 מנות:
  • 1 פלפל אדום קלוי
  • 1 חציל בלאדי
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון ביצה
  • ¾ כוס קמח
  • ½ כוס שמנת מתוקה
  • 50 ג'ר גבינת פטה מגורדת
  • מלח, פלפל לבן
  • שמן זית
  • 2 עגבניות קלופות וקצוצות ללא הפנים

אופן ההכנה

  • 1. קולים את החציל על להבה. מעבירים לכלי פלסטיק, מוציאים את הפנים ומניחים על מסננת.
  • 2. קולים את הפלפל על להבה, מניחים בתוך כלי סגור. לאחר שהתקרר מרחיקים את הקליפה והגרעינים .
  • 3. קוצצים את החציל, הפלפל והעגבנייה בצורה גסה ומוסיפים גבינת פטה.
  • 4. מוסיפים קמח במידת הצורך עד שהחצילים מתייצבים.
  • 5. מקציפים בכלי נפרד את החלמון ביצה, ביצה, שמנת המתוקה ואת השמן זית. מוסיפים תבלינים.
  • 6. מקפלים לתוך הביצים את המסה של החצילים .
  • 7. מחממים שמן במחבת ובעזרת כף יוצרים לביבות ומטגנים .
  • מעבירים לנייר סופג ומגישים.
  • אפשר להגיש בליווי עגבנייה פרוסה מוצרלה ורוטב פסטו .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully