- 1. קולים את החציל על להבה. מעבירים לכלי פלסטיק, מוציאים את הפנים ומניחים על מסננת.
-
- 2. קולים את הפלפל על להבה, מניחים בתוך כלי סגור. לאחר שהתקרר מרחיקים את הקליפה והגרעינים .
-
- 3. קוצצים את החציל, הפלפל והעגבנייה בצורה גסה ומוסיפים גבינת פטה.
-
- 4. מוסיפים קמח במידת הצורך עד שהחצילים מתייצבים.
-
- 5. מקציפים בכלי נפרד את החלמון ביצה, ביצה, שמנת המתוקה ואת השמן זית. מוסיפים תבלינים.
-
- 6. מקפלים לתוך הביצים את המסה של החצילים .
-
- 7. מחממים שמן במחבת ובעזרת כף יוצרים לביבות ומטגנים .
- מעבירים לנייר סופג ומגישים.
- אפשר להגיש בליווי עגבנייה פרוסה מוצרלה ורוטב פסטו .