- 1. בעזרת פומפיה מגררים את קליפת הלימונים.
-
- 2. מרוקנים את בשר הלימון מהקליפה בעזרת סכין. מפרידים את הגרעינים מבשר הלימון, אך לא משליכים אותם אלא שומרים בצד.
-
- 3. חותכים את בשר הלימון לקוביות של 1X1 ס"מ.
-
- 4. שוקלים את בשר הלימון יחד עם גרידת הלימון. שוקלים סוכר ביחס שווה למשקל הלימונים.
-
- 5. מניחים את גרעיני הלימון בגזה או בבד חיתול. קושרים לשק קטן. גרעיני הלימון מייצרים פיקטין טבעי, המסמיך את הריבה.
-
- 6. מבשלים בסיר על אש נמוכה את המים, הסוכר, הלימונים והתבלינים, יחד עם גרעיני הלימון, למשך כ-45 דקות, עד שהריבה מסמיכה. מערבבים היטב במהלך הבישול.
-
- 7. עם סיום הבישול מוציאים את הרשת ומעבירים למקרר.