- 1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה והסוכר החום.
-
- 2. מוסיפים חלמונים, מלח ושקדים טחונים, ומערבבים.
-
- 3. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים עד שהתערובת הופכת אחידה.
-
- 4. מעבירים למקרר (רצוי ללילה).
-
- 5. מרדדים את הבצק למלבן בעובי 5 מ''מ. מעבירים 2/3 ממנו לתבנית שרופדה בנייר אפייה, ואת השליש הנותר חותכים לרצועות.
-
- 6. מורחים את ריבת המשמש על המלבן הגדול לשכבה אחידה.
-
- 7. מניחים את רצועות הבצק, בצורת שתיו וערב, מעל הריבה. מורחים בביצה.
-
- 8. אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, למשך 15 דקות.
-
- 9. מצננים קלות וחותכים לריבועים.