מתכונים חמים

פבלובה עם ענבים

מתכון מאת: אלינוער רבין, מערכת וואלה! NEWS
  • למתקדמים

ענבים (מועצת הפירות)

מחשבון המרות

מצרכים

  • לקצפיות:
  • 4 חלבונים
  • כוס סוכר דק (250 גרם)
  • לקרם:
  • 3 מיכלי שמנת מתוקה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • כף ליקר פירות (לא חובה)
  • להגשה:
  • 1 קילו ענבים ללא חרצנים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים את החלבונים לקצף חזק תוך הוספת הסוכר. מעבירים את הקצף לשקית זילוף עם צנתר בצורת כוכב גדול. מזליפים קצפיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים שעה-שעתיים בחום נמוך מאוד (120 מעלות), עד שהן מתקשות.
  • 2. מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג (ועם הליקר) לקצפת יציבה.
  • 3. שוטחים את הקצפת על צלחת הגשה גדולה, או על צלחות אישיות, מסביבה הקצפיות ומעליה מפזרים את הענבים. את הקצפיות שנותרו שומרים בקופסה אטומה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully