פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פבלובה עם פירות יער

      נשיקות מרנג אפויות עם קצפת עדינה ורוטב פירות יער מתכון של רשת "אפרופו" ל - 6 מנות

      3 מדרגים / 4.5 כוכבים

      פבלובה (אפרופו) (מערכת וואלה! NEWS)
      פבלובה (אפרופו) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • חומרים למרנג:
      • 2 חלבונים
      • קורט מלח
      • 1/2 כוס סוכר (90 גרם)
      • כף קורנפלור
      • 1/4 כפית חומץ לבן
      • 4 טיפות תמצית וניל
      • חומרים לרוטב:
      • 4 כפות יין אדום
      • כוס מחית פירות יער (225 גרם)
      • 1/2 כוסות פירות יער קפואים (50 גרם)
      • קורט קינמון
      • קורט ציפורן
      • 2.5 כוסות שמנת מתוקה 42% (500 מ"ל)

      אופן ההכנה

      • הכנת נשיקות המרנג:
      • 1. מקציפים את החלבון והסוכר עד לקבלת מסה סמיכה מאד.
      • 2. מוסיפים את המלח, החומץ, תמצית הוניל והקורנפלור בערבוב איטי.
      • 3. מזלפים על גבי נייר אפיה "גביע" בקוטר 8 ס"מ וגובה 4 ס"מ
      • אופים בחום 100 מעלות למשך כשעתיים – עד ליבוש מלא.
      • הכנת הרוטב:
      • מרתיחים את היין עם הקינמון והציפורן מוסיפים את המחית ומחממים, מורידים מהאש ומוסיפים את הפרי הקפוא.
      • הכנת הקצפת:
      • מקציפים את השמנת ומניחים במקרר.
      • הרכבה:
      • 1. מזלפים את הקצפת לתוך גביע המרנג.
      • 2. יוצקים את תערובת הפירות מעל הקצפת בעדינות רבה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -