וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פבלובה עם פירות יער

נשיקות מרנג אפויות עם קצפת עדינה ורוטב פירות יער מתכון של רשת "אפרופו" ל - 6 מנות

מתכון מאת: מערכת וואלה

פבלובה (אפרופו). מערכת וואלה
פבלובה (אפרופו)

מצרכים למתכון

  • חומרים למרנג:
  • 2 חלבונים
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס סוכר (90 גרם)
  • כף קורנפלור
  • 1/4 כפית חומץ לבן
  • 4 טיפות תמצית וניל
  • חומרים לרוטב:
  • 4 כפות יין אדום
  • כוס מחית פירות יער (225 גרם)
  • 1/2 כוסות פירות יער קפואים (50 גרם)
  • קורט קינמון
  • קורט ציפורן
  • 2.5 כוסות שמנת מתוקה 42% (500 מ"ל)

אופן ההכנה

  • הכנת נשיקות המרנג:
  • 1. מקציפים את החלבון והסוכר עד לקבלת מסה סמיכה מאד.
  • 2. מוסיפים את המלח, החומץ, תמצית הוניל והקורנפלור בערבוב איטי.
  • 3. מזלפים על גבי נייר אפיה "גביע" בקוטר 8 ס"מ וגובה 4 ס"מ
  • אופים בחום 100 מעלות למשך כשעתיים – עד ליבוש מלא.
  • הכנת הרוטב:
  • מרתיחים את היין עם הקינמון והציפורן מוסיפים את המחית ומחממים, מורידים מהאש ומוסיפים את הפרי הקפוא.
  • הכנת הקצפת:
  • מקציפים את השמנת ומניחים במקרר.
  • הרכבה:
  • 1. מזלפים את הקצפת לתוך גביע המרנג.
  • 2. יוצקים את תערובת הפירות מעל הקצפת בעדינות רבה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully