וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בבקה פרג

מתכון של קונדיטוריית בן עמי

מתכון מאת: מערכת וואלה

בבקה פרג. בועז לביא,
בבקה פרג/בועז לביא

מצרכים למתכון

  • 250 גרם חמאה
  • 2 כוסות סוכר
  • 4 ביצים
  • 3 כוסות קמח
  • 3 כפיות אבקת אפייה
  • ¾ כוס מלית פרג (הוראות הכנה למלית בתחתית המתכון)
  • קורט מלח
  • גרידת תפוז משני תפוזים
  • 1 ורבע כוס חלב
  • כוס מיץ תפוזים
  • למלית פרג:
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס חלב
  • 200 גר' פרג
  • 1 חלמון
  • גרידת לימון
  • 30 גר' צימוקים

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את כל חומרי מלית הפרג עד שרותח ומבעבע. מקררים.
  • 2. מעבדים בפוד פרוססור חמאה, סוכר וביצים.
  • 3. מוסיפים: קמח, אבקת אפיה ואת מלית הפרג, גרידת התפוז, מלח וחלב.
  • 4. לאחר הערבול יש לשפוך 2/3 מהבלילה אל תבנית משומנת וליישר.
  • 5. כעתאל שארית הבלילה יש להוסיף בפוד פרוססור אליה את מיץ התפוזים ולערבב.
  • 6. כעת נוסיף את 1/3 הבלילה שנותרה אל שאר הבלילה שבתבנית וניישר.
  • 7. אופים כ-45 דקות בחום של 180 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully