פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טארט פרג ושוקולד

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      טארט שוקולד ופרג (דנה מלמד)
      טארט שוקולד ופרג (דנה מלמד)

      מצרכים

      • 1 כמות בצק פריך (מתכון מצד שמאל)
      • לתערובת הפרג:
      • 100 גר' פרג טחון טרי
      • 90 מ"ל חלב
      • ½ כוס סוכר
      • 2 כפות סילאן (או דבש)
      • 50 גר' חמאה
      • ½ כפית תמצית וניל איכותית
      • קורט קינמון
      • כף שקדים טחונים
      • למילוי:
      • 1 כמות תערובת פרג
      • 250 מ"ל שמנת מתוקה
      • 250 גר' שוקולד מריר
      • כף סוכר
      • קורט מלח
      • כף חמאה
      • ½ כפית תמצית וניל

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
      • 2. מרדדים את הבצק לעלה עגול ומרפדים תבנית טארט בבסיס והשוליים.
      • 3. מכינים תערובת פרג כמו במתכון הקודם ומניחים על גבי הבצק עד למחצית גובה השוליים.
      • 4. אופים כ-40 דקות, עד ששולי הטארט זהובים.
      • 5. מכינים תערובת שוקולד: מרתיחים שמנת עם סוכר וקורט מלח. מוסיפים את השוקולד ובוחשים היטב עד שהתערובת חלקה ואחידה. מוסיפים את החמאה והוניל ובוחשים.
      • 6. יוצקים את השוקולד על הטארט האפוי ומצננים.

      עוד מתכוני קינוחים

      טארט פרג ושוקולד
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -