טארט פרג ושוקולד

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
טארט שוקולד ופרג. דנה מלמד
טארט שוקולד ופרג

מצרכים

  • 1 כמות בצק פריך (מתכון מצד שמאל)
  • לתערובת הפרג:
  • 100 גר' פרג טחון טרי
  • 90 מ"ל חלב
  • ½ כוס סוכר
  • 2 כפות סילאן (או דבש)
  • 50 גר' חמאה
  • ½ כפית תמצית וניל איכותית
  • קורט קינמון
  • כף שקדים טחונים
  • למילוי:
  • 1 כמות תערובת פרג
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 250 גר' שוקולד מריר
  • כף סוכר
  • קורט מלח
  • כף חמאה
  • ½ כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
  • 2. מרדדים את הבצק לעלה עגול ומרפדים תבנית טארט בבסיס והשוליים.
  • 3. מכינים תערובת פרג כמו במתכון הקודם ומניחים על גבי הבצק עד למחצית גובה השוליים.
  • 4. אופים כ-40 דקות, עד ששולי הטארט זהובים.
  • 5. מכינים תערובת שוקולד: מרתיחים שמנת עם סוכר וקורט מלח. מוסיפים את השוקולד ובוחשים היטב עד שהתערובת חלקה ואחידה. מוסיפים את החמאה והוניל ובוחשים.
  • 6. יוצקים את השוקולד על הטארט האפוי ומצננים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully