וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קונוס סושי ממולא

השף תומר בירן ממסעדת "ריו" מגיש מנה יפנית אלגנטית ומסקרנת שלא רואים כל יום: קונוס סושי העשוי מקמח עם ג'ינג'ר, משחת מיסו ושמן שומשום.

מתכון מאת: תומר בירן, מערכת וואלה

קונוס סושי במסעדת ריו. אילן נחום,
קונוס סושי במסעדת ריו/אילן נחום

מצרכים למתכון

  • 1/2 כוס מחמאה
  • 1 כוס סירופ תירס
  • 1/8 כוס משחת מיסו
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1/2 כוס קמח רגיל
  • 1 כף אבקת ג'ינג'ר
  • זרעי שומשום שחור

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות. במחבת מחממים מחמאה עם סירופ תירס מבלי להגיע לרתיחה ומסירים מהאש.
  • 2. מקציפים מיסו ושמן שומשום. תוך כדי ערבוב מנפים לתוך התערובת קמח ומוסיפים אבקת ג'ינג'ר וזרעי שומשום.
  • 3. מעבירים לבתבנית סיליקון במרווחים של כף אחת. אופים במשך עשר דקות.
  • 4. הופכים ואופים מהצד השני 10 דקות נוספות.
  • 5. מוציאים מהתנור ומעצבים לצורת קונוס. ממלאים במילוי שאוהבים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully