- 1. לקרם המסקרפונה: מקציפים בקערה גדולה את כל המרכיבים עד לכדי קצפת מוצקה ויציבה. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד להרכבה.
-
- 2. לאננס המזוגג: מנקים את האננס וחותכים אותו לקוביות קטנות.
-
- 3. ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הסוכר, האננס החתוך והוניל ומקפיצים עד שכל הסוכר נמס והאננס מזוגג.
-
- 4. מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.
-
- 5. לקראנץ' נוגט: בקערה גדולה מרסקים את הקורנפלקס לפירורים, מפזרים מעל את מחית האגוזים ומערבבים היטב עד שכל הקורנפלקס מצופה.
-
- 6. משטחים על מגש מרופד על נייר אפיה ומכניסים למקפיא למספר שעות עד שהממרח מתקשה.
-
- 7. מוציאים מהמקפיא ובעזרת פטיש שניצלים שוברים לשברים גסים. שומרים בכלי סגור במקפיא עד לשימוש.
-
- 8. לבלסמי המצומצם: בסיר קטן מביאים לרתיחה את החומץ הבלסמי והסוכר. מנמיכים את האש ומצמצמים עד לקבלת סירופ סמיך (יש להיזהר שלא לחרוך את הבלסמי). מעבירים לצנצנת או לכלי סגור על לשימוש.
-
- 9. הרכבת המנה: מחלקים את קרם המסקרפונה ל-8 קערות הגשה, מסדרים מעל הקרם את התותים, הפטל, נשיקות המרנג, שברי הקראנצ' וקוביות האננס המזוגג ומקשטים עם הבלסמי המצומצם ועלי המנטה.