וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת שוקולד, צימוקים וגראפה

מתכון לעוגה כשרה לפסח של ארז קומרובסקי

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה

צילום: עידו שחם, עריכה: רן צימט, בימוי: גיא גורן

מצרכים למתכון

  • לתבנית בקוטר 26:
  • 150 גרם צימוקים בהירים
  • 100 גרם גראפה
  • 500 גרם שוקולד מריר
  • 300 גרם חמאה
  • 40 גרם מים
  • 6 ביצים
  • 300 גרם סוכר
  • 290 גרם אבקת שקדים טחונים

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הצימוקים בגראפה ללילה, מסננים, שומרים את הגראפה בצד וקוצצים את הצימוקים גס.
  • 2. ממיסים שוקולד, חמאה ומים בבן-מארי (סיר כפול).
  • 3. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים ביצים עם סוכר.
  • 4. מוסיפים את אבקת השקדים.
  • 5. מוסיפים את מסת השוקולד כשהיא עוד חמימה ואז מוסיפים את הגראפה והצימוקים.
  • 6. מחממים תנור ל-160 מעלות ואופים כ- 30 דקות. בודקים בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה (תוך העוגה אמור להיות רך אך לא נוזלי).
  • מתכון לעוגת שוקולד מנצחת לפסח של ארז קומרובסקי

  • דקואז פיסטוק ותותים

  • פאי שוקולד חגיגי לפסח

  • עוגת שקדים, קינמון ופירורים

  • הסופגניות של קפה קדוש

  • עוגת שמרים ז'פונז

  • נקטרינות עם קראמבל שקדים

  • עוגת פיסטוק

  • עוגת ביסקוויטים וקליק ללא אפייה

  • עוגת כדורי שוקולד וקוקוס (שוקוקוס)

  • חיתוכיות פאדג' שוקולד ותפוזים

  • בריוש תפוזים

  • קוביות פאי קשיו ודבש מלוח

  • עוגת גלידה עוגיות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully