וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דקואז פיסטוק ותותים

קינוח נהדר ורב רושם של מאפיית הבייקרי בתל אביב שמנצל היטב את סוף עונת התותים

מתכון מאת: מערכת וואלה

קינוחים כשרים של קופי בר. אפיק גבאי
קינוחים כשרים של קופי בר

מצרכים למתכון

  • לתבנית בקוטר 18
  • מצרכים לקרם פטיסייר:
  • 3 כפות חלב
  • 1 כף שמנת 42%
  • קורט אבקת וניל
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות חלמון
  • 2 כפית סוכר
  • 1 כפית קורנפלור
  • 1 כפית חמאה
  • לדקואז פיסטוק:
  • 1 חלבון
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות סוכר
  • 3/4 כוס שקד טחון
  • 1/3 כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית מחית פיסטוק
  • 2 כפות פיסטוק קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים חלב, שמנת, אבקת וניל וחמאה.
  • 2. מאחדים חלמון עם סוכר וקורנפלור.
  • 3. משווים טמפרטורות ומוזגים חזרה לסיר ומבשלים תוך ערבוב במטרפה.
  • 4. ממשיכים לערבב אחרי הסמכה וביעבוע עד שסמיך ומצננים במקרר במשך 4 שעות.
  • 5. מכינים דקואז פיסטוטק: מקציפים חלבון וסוכר (2 כפות) לקצף רך.
  • 6. מערבבים ביחד סוכר, שקד, אבקת סוכר, מחית פיסטוק ופיסטוק קצוץ ולהוסיף בהדרגה למרנג.
  • 7. מוזגים לתבנית עגולה בקוטר 18 ולהכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 18 דקות.
  • 8. מקררים ומחלצים מהתבנית. מוזגים פטיסייר קר במרכז הדקואז, לחתוך כ-100 גרם תותים ולסדר מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully