- 1. מרתיחים חלב, שמנת, אבקת וניל וחמאה.
-
- 2. מאחדים חלמון עם סוכר וקורנפלור.
-
- 3. משווים טמפרטורות ומוזגים חזרה לסיר ומבשלים תוך ערבוב במטרפה.
-
- 4. ממשיכים לערבב אחרי הסמכה וביעבוע עד שסמיך ומצננים במקרר במשך 4 שעות.
-
- 5. מכינים דקואז פיסטוטק: מקציפים חלבון וסוכר (2 כפות) לקצף רך.
-
- 6. מערבבים ביחד סוכר, שקד, אבקת סוכר, מחית פיסטוק ופיסטוק קצוץ ולהוסיף בהדרגה למרנג.
-
- 7. מוזגים לתבנית עגולה בקוטר 18 ולהכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 18 דקות.
-
- 8. מקררים ומחלצים מהתבנית. מוזגים פטיסייר קר במרכז הדקואז, לחתוך כ-100 גרם תותים ולסדר מעל.