- 1. לפירורים: במיקסר או ביד מעבדים לתערובת פירורית את כל רכיבי הפירורים פרט לשקדים הקצוצים גס.
-
- 2. הכנת העוגה: מקציפים לקצף יציב את החלבונים עם הסוכר.
-
- 3. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את החלמונים, השמן, קמח התפודים וסוכר הווניל.
-
- 4. משמנים היטב את התבנית ויוצקים לתוכה מחצית מבלילת העוגה.
-
- 5. זורים על הבלילה מחצית מתערובת הפירורים, ועליהם יוצקים את שארית הבלילה.
-
- 6. מערבבים את השקדים הקצוצים גס עם הפירורים שנותרו וזורים על הבלילה.
-
- 7. אופים בתנור שחומם ל-°c180, כ-50 דקות, עד השחמה נאה.
-
- 8. הכנת הזיגוג: מערבבים היטב את רכיבי הזיגוג, לקבלת מרקם משחתי, ובעזרת כף "מקשקשים" על העוגה לאחר הצטננותה.
-
- העוגה נשמרת היטב בטמפרטורת חדר עד 48 שעות מהכנתה, ולטווח ארוך יותר בהקפאה.