וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט מנגולד חמים עם זרעי כוסברה

סלט מרוקאי חמים של עלי מנגולד ובצל מטוגן מתובלים בזרעי כוסברה. מושלם לפתיחת הסלטים של שולחן השבת ומתאים גם לפסח

מתכון מאת: רן שמואלי ועומר אבישר, קלארו, מערכת וואלה אוכל

סלט מנגולד של מסעדת קלארו. דרור עינב
סלט מנגולד של מסעדת קלארו

מצרכים למתכון

    • 1בצל
    • 2צרורותעלי מנגולד
    • 1צרורכוסברה קצוצה
    • 1כףזרעי כוסברה
    • 5שיני שום פרוסות
    • 1כףשמן זית
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
    • ½כוסמים
    • ½לימון

אופן ההכנה

איך מכינים סלט מנגולד חמים עם זרעי כוסברה?

  • 1
    מפרידים בין הגבעולים (החלק הלבן) לעלי המנגולד הירוקים.
  • 2
    קוצצים דק את הגבעולים יחד עם הבצל. את החלק הירוק חותכים בצורה גסה מאוד (כל עלה לשלושה חלקים בממוצע).
  • 3
    קולים במחבת ללא שמן את זרעי הכוסברה, מוסיפים את שמן הזית, את הבצל הקצוץ וגבעולי המנגולד הלבנים והקצוצים ומאדים. מוסיפים גם את שיני השום הפרוסות וממשיכים לאדות עוד 2 דקות.
  • 4
    מוסיפים את עלי המנגולד, הכוסברה הקצוצה והמים. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כ-20 דקות, עד לריכוך מלא של העלים.
  • 5
    רגע לפני שמסירים מהאש סוחטים פנימה מיץ לימון ומוסיפים עוד כף שמן זית. מערבבים ומסירים מהאש. טועמים ומתקנים תיבול.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully