וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט בורגול עם אנשובי

מתכון לסלט בורגול עם אנשובי, עגבניות שרופות ויוגורט מתוך תפריט הבראנץ' של מסעדת לוקה ולינו

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט בורגול ואנשובי עם יוגורט עיזים. דרור עינב
סלט בורגול ואנשובי עם יוגורט עיזים

מצרכים למתכון

  • 6 מנות
  • 1 פלפל חריף קלוי
  • 3 עגבניות
  • 250 גר' בורגול גס מבושל (1/3 1 כוסות)
  • 4 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • צרור קטן של פטרוזיליה קצוץ דק
  • 3 יחידות של ענפי אורגנו קצוצים דק
  • 8 פילטים של אנשובי קצוץ
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • להגשה:
  • 1 כוס יוגורט עיזים או כבשים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומכניסים פנימה את העגבניות והפלפל החריף עד שהם מקבלים 'לחיים' שרופות (אפשר גם על הגז).
  • 2. מסירים את הקליפה מהעגבניות, טוחנים ומסננים- צריכה להתקבל בערך חצי כוס מיץ של עגבניות שרופות.
  • 3. את הפלפל החריף מקלפים וקוצצים.
  • 4. מערבבים יחד את הבורגול המבושל עם הבצל הירק, הפטרוזיליה, האורגנו, האנשובי, הפלפל החריף, מיץ העגבניות שמן הזית ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם יוגורט ליד.
  • שתף

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully