מתכונים חמים

סלט בורגול ופירות

סלט קיצי עשיר בטעמים עם קריצה לים התיכון, אפשר להגיש כמנה מרעננת בפני עצמה או כתוספת לדג או חזה עוף צלוי

מתכון מאת: צ'רלי פדידה, סוגת
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט בורגול ופירות

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • כוס בורגול גס
  • 2 נקטרינות או אפרסקים חתוכים לקוביות
  • 2 שזיפים אדומים חתוכים לקוביות
  • מיץ מפסיפלורה בשלה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • כף נענע קצוצה
  • מיץ מלימון אחד
  • ¼ כוס שמן זית איכותי
  • כפית דבש
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בקערה, משרים את הבורגול במים פושרים עד לריכוך.
  • 2. סוחטים את הבורגול מהנוזלים ומעבירים לקערה נפרדת. מוסיפים את קוביות הנקטרינה, השזיפים, מיץ הפסיפלורה, פטרוזליה ונענע קצוצה.
  • 3. בקערית, מערבבים את הדבש עם מיץ הלימון ושמן הזית. מוסיפים את תערובת הדבש לסלט הבורגול, מתבלים במלח ופלפל גרוס לפי הטעם, מערבבים ומגישים מיד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully