מתכונים חמים

סלט גזר וזרעי כמון

סלט פשוט שיכול להתאים לכל ארוחה ואפילו כתוספת למנות עיקריות, זרעי הכמון הם השידוך הטוב ביותר לטעמו המתקתק של הגזר

מתכון מאת: רן שמואלי ועומר אבישר למסעדת קלארו ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט גזר מרוקאי של קלארו

מחשבון המרות

מצרכים

  • 10 גזרים
  • 1 כפית זרעי כמון
  • 1 כף אריסה
  • 1/2 לימון כבוש קצוץ
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף שמן זית
  • חופן כוסברה טרייה
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את הגזרים, שוטפים ומבשלים במים רותחים על סף בעבוע 10-15 דקות. עד שהגזרים רכים אך לא רכים מידי.
  • 2. במקביל קולים את זרעי הכמון על מחבת למשך 2-3 דקות לשחרור הארומה, מעבירים למכתש ועלי וכותשים בצורה גסה.
  • 3. מסננים את הגזרים מהמים, חוצים לאורך ומעבירים לקערת ערבוב בעודם חמים. מוסיפים את כל המרכיבים למעט הכוסברה. מתבלים בשמן זית ומיץ לימון, לאחר שהגזרים מתקררים מוסיפים את הכוסברה הטרייה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully