סלט גזר וזרעי כמון

סלט פשוט שיכול להתאים לכל ארוחה ואפילו כתוספת למנות עיקריות, זרעי הכמון הם השידוך הטוב ביותר לטעמו המתקתק של הגזר

מתכון מאת: רן שמואלי ועומר אבישר למסעדת קלארו, מערכת וואלה!
סלט גזר מרוקאי של קלארו. דרור עינב
סלט גזר מרוקאי של קלארו

מצרכים

  • 10 גזרים
  • 1 כפית זרעי כמון
  • 1 כף אריסה
  • 1/2 לימון כבוש קצוץ
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף שמן זית
  • חופן כוסברה טרייה
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את הגזרים, שוטפים ומבשלים במים רותחים על סף בעבוע 10-15 דקות. עד שהגזרים רכים אך לא רכים מידי.
  • 2. במקביל קולים את זרעי הכמון על מחבת למשך 2-3 דקות לשחרור הארומה, מעבירים למכתש ועלי וכותשים בצורה גסה.
  • 3. מסננים את הגזרים מהמים, חוצים לאורך ומעבירים לקערת ערבוב בעודם חמים. מוסיפים את כל המרכיבים למעט הכוסברה. מתבלים בשמן זית ומיץ לימון, לאחר שהגזרים מתקררים מוסיפים את הכוסברה הטרייה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully