מטרלו
עדי פרץ הוא צלם אוכל שהחליט להיכנס למטבח חמוש בסינר וסכין שף, והקים את מטרלו (מערוך באיטלקית). בית קפה קסום המבוסס על מאפייה בשולי קיבוץ עין זיוון, היכן שנולד וגדל פרץ, וחזר לגור שם עם משפחתו. מטרלו הפך ליעד קולינרי חובה באיזור, עם מאפים טריים, קפה משובח, תפריט עונתי שמשתנה בהתאם להיצע חומרי הגלם המקומיים, ובעיקר אסתטיקה נעימה וגישה יצירתית שהופכת את המקום לשונה ומיוחד באיזור. בתפריט כאן יש פוקאצ'ות, פיצות, כריכים מושקעים, קרואסונים ממולאים, ברוסקטות עמוסות כל טוב, ועוד מלא מנות קטנות ומשגעות של גבינות, ירקות ובצק בהרמוניה נפלאה. מדי חודש מקיים פרץ ארוחות ערב מיוחדות במטרלו שהן אטרקציה קולינרית בפני עצמה עם מגוון מנות קטנות ומפתות לצד יינות מקומיים ואווירה צפונית חד פעמית.