יום הבחירות הוא הזדמנות מצוינת לשתות משהו קטן באמצע היום, אחרי שתצביעו ותשפיעו כמובן.
על מנת להקל עליכם את בחירת המשקה, ביקשנו מכמה ברמנים וברמנית אחת, לשתף אותנו בבחירות שלהם: בירות? קוקטיילים? וויסקי? לא חשוב הסדר, העיקר שלא תשכחו להגיע לקלפי.
הצביעו ג'סמין
שם: שני וולקוביץ',
גיל: 27,
DNA, תל אביב
"המשקה שלי הוא קוקטייל ג'סמין: ג"ין, ליקר תפוזים, קמפרי ומיץ לימון. משקה מרענן עם ג'ין שאני אוהבת. מריר, יבש וחמצמץ שמדמה טעמים של אשכולית אפילו שאין בו טיפה ממנה."
"הופיע לראשונה בספר הקוקטיילים של הסאבוי משנות ה־20. ואני מעריכה ברמן שיודע להכין כמו שאני אוהבת."
בוחרים בירה ישראלית
שם: רון פיינה,
גיל: 25
לאגר & אייל, תל אביב
"בירה אלכסנדר מבשלה שהיא חוויה - גם המקום עצמו וגם המוצר הסופי שאף פעם לא מאכזב. תמיד מרעננים את המהדורות ושומרים על הסטנדרט הגבוה שהם הציבו לעצמם."
"המבשלה שהיא 'ברירת המחדל' שלי".
אל תפספס
אדוני ראש האי
שם: לאון דאין,
גיל: 28
וויסקי בר מוזיאון, תל אביב
"פורט אלן, כמובן! המזקקה האגדית מהאי איילה שנסגרה ב-83' (ומתוכננת להיפתח מחדש בקרוב) ונחשבת לאחת מהאגדות הסקוטיות. בפעם הראשונה שטעמתי את ה-32 קיבלתי לגימה קטנה (לא יותר מ-5 מ''ל) והופתעתי מאושר הטעמים ומגלי טעמי המשנה המהדהדים בחיך 30 שניות אחרי."
"פשוט וואו! עשן, פירות אדומים וקרמל מלוח הם רק חלק מהחוויה הבלתי נשכחת הזו. ממליץ בחום לכל מי שנתקל בבקבוק פתוח לא להסס ולנסות!".
דור חדש מאחורי הבר
שם: דניאל לויצקי
גיל: 21
לאגר & אייל, הוד השרון
"סטארופרמן המבשלה השנייה בגודלה ב'צכיה ולא סתם. בירת הפילזנר של סטארו כנראה הטובה ביותר שיצא לי לטעום. היא קלילה, בהירה, ומשתלבת מעולה עם איזה כריך בצד".
משקה של תקווה
שם: אושןן בית אברהם
גיל: 30
קולולו, פתח תקווה
"JOURNEY OF FLAVOR - קוקטייל מלא בטעמים שעוברים באוקיאנוס השקט, סביב האיים הפולינזיים, הים התיכון והמזרח תיכון."
"מבוסס על רום פלנטיישן, אוזו 12, מי ורדים, רוזטה, מיץ אננס, קינמון וקוויאר באבלס תות, ומוגש עם קונוס בוטנים".