וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שיקויים ובישולים בכיכר גבעון. ועוד המלצות שתייה לסופ"ש

אסנת גואטה

עודכן לאחרונה: 20.8.2026 / 12:41

הסדנאות של לאוטר בר, הורמוט מסן סבסטיאן והשעה השמחה הכי ארוכה בעיר. המלצות שלא תשכחו לסוף שבוע שלא תזכרו

רוני ססלוב, ייננית והרבליסטית קלינית. עושה גם בירה/נועם פריסמן

בירה לסופ"ש: בישולים ושיקויים בלאוטר

בתחילתו של סוף השבוע, יום חמישי 20/8/29, יערך בלאוטר ערב השקה של 'שיקוי', בירה ייחודית שנולדה משיתוף פעולה בין מבשלת שניט לבין רוני ססלוב, ייננית, הרבליסטית קלינית ויוצרת מותג תערובות הצמחים 'שיקוי'.

אלון שוורץ, הברומאסטר של שניט, וססלוב יחשפו את אחורי הקלעים של פיתוח המשקה וירחיבו על השילוב בין עולם הבירה לעולם צמחי המרפא. יהיו גם טעימות בירה.

מתי
יום חמישי, 20/8/26 בשעה 19:30

המחיר:
79 שקלים למשתתף

רוצים לבשל בירה בעצמכם? בשישי, 21 באוגוסט, באותו מקום, תוכלו להשתתף בסדנת לבישול בירה ביתי, עם ניר לנגר, שהתחיל כבשלן בירה ביתי וכיום הוא אחד מהבשלנים של מבשלת שניט.

המפגש יכלול היכרות עם יסודות הבישול הביתי, כולל התנסות מעשית בעמדת בישול קבוצתית. במהלכו ייהנו המשתתפים גם מחצי ליטר בירה מהחבית, ובסופו יקבלו מתכונים מתכונים וחומרים מודפסים שיאפשרו להם להמשיך לבשל גם בבית.

מתי:
שישי, 21/8/26, בשעה 12:30

המחיר:
120 שקלים למשתתף

לאוטר בר
הארבעה 10 תל אביב 054-669-3357

סופ"ש של עניינים בלאוטר בר/רותם דרוב

האפי סופ"ש: השעות השמחות של לובובסקי

הבר, בצפון רחוב דיזנגוף, מציע מדי יום את השעות השמחות הארוכות בתל אביב: מ-16:00 ועד 21:00.

מה הדיל:
20% הנחה על כל הקוקטיילים, 1+1 על הבירות והיינות, כולל בקבוקים. עסקה שהופכת את שעות אחר הצהריים לערב מוקדם משתלם במיוחד ונותנת סיבה להתחיל לשתות כבר בארבע אחר הצהריים.

החלל מרווח והאווירה הפסטורלית כך שלא תהיה לכם בעיה לעשות את זה.

מה אוכלים:
תפריט ישראלי ומנות ספישל עונתיות המבוססות על חומרי גלם טריים.

מתי:
כל השבוע, בין השעות: 16:00-17:00

איפה:
דיזינגוף 308 תל אביב

לפרטים והזמנות:
03-600-8666

sheen-shitof

עוד בוואלה

הצטרפו לוואלה פייבר ותהנו מאינטרנט וטלוויזיה במחיר שלא הכרתם

בשיתוף וואלה פייבר

לובובסקי. 20% הנחה על כל הקוקטיילים/צילום מסך, פייסבוק
מנואל ורמוט/יח"צ

ורמוט לסופ"ש: מנואל

תכירו את מנואל, ורמוט אדום בסגנון ספרדי מסורתי, המבוסס על יין ומושרה במגוון עשבים, תבלינים וקליפות הדרים, שמגיע מסן סבסטיאן שבחבל הבסקים בספרד. למעוניינים בנתונים יותר מדויקים: בצפון ספרד, קרוב לגבול עם צרפת.

הלגימה משלבת מתיקות עם מרירות מאוזנת ושפע ארומות של הדרים, תבלינים ועשבי תיבול ירוקים שנותנים זווית מעניינת.

באפן אישי אני מתה על ורמוטים, כך שמבחינתי זהו המשקה האולטימטיבי לקיץ.

למזוג על קרח ולהוסיף פלח תפוז או פשוט להוסיף סודה ולחכות למנואל בגרסת הפלפלים הכבושים שאולי תגיע בעתיד לישראל.

המחיר:
99 שקלים

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully