וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אווז ממולא בשזיף ויין

בתוך פחות מעשרים דקות תוכלו לקבל מנה קלאסית ויפה במיוחד. כל שזיף שנעטף בחזה האווז מקבל טעם מעושן המתחבר בצורה מופלאה עם המתקתקות של השזיף.

מתכון מאת: איריס

מתכוני בראשית - אווז. מערכת וואלה
מתכוני בראשית - אווז

מצרכים למתכון

  • פרוסות אווז מעושן
  • שזיפים מיובשים שהושרו ביין אדום
  • מעט יין
  • שמן חמניות או חמאה
  • מלח ופלפל
  • קיסמים

אופן ההכנה

  • עוטפים כל שזיף בפרוסת אווז מעושן, ונועצים קיסם.
  • מסדרים את כל השזיפים בתבנית.
  • יוצקים יין אדום עד לגובה מחצית השזיפים. ממליחים ומפלפלים. יוצקים מלמעלה מעט מאוד שמן חמניות או קוביות קטנות מאוד של חמאה (ממש מעט כי יש לאווז די שומן).
  • אופים בתנור כ-15-20 דקות בחום בינוני.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully