עוגת קוקוס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לבסיס:
- 4 חלבונים
- 3/4 כוס סוכר
- 200 גר' קוקוס
- לקרם שוקולד:
- 200 גר' שוקולד מריר
- 50 גר' חמאה
- 4 חלמונים
- 2 מיכלי שמנת מתוקה
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
- 1. מכינים את הבסיס: מקציפים את החלבונים והסוכר ומוסיפים את הקוקוס בתנועת קיפול.
- 2. אופים בתבנית עגולה משומנת כ-20 -15 דקות עד להזהבה ומצננים.
- 3. מכינים את הקרם: בקערה נפרדת שמים את השוקולד והחמאה עם מעט מים, וממיסים במיקרו, עד לקבלת קרם אחיד.
- 4. מוסיפים לקרם השוקולד את החלמונים ומערבבים.
- 5. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת עם 2 כפות סוכר. מוסיפים
- לשוקולד.
- 6. יוצקים את התערובת על הבסיס ומניחים במקרר למספר שעות.