וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורז מאודה עם פלפלים ואפונה

עשרים דקות, זה כל מה שמפריד ביניכם למנה מהבילה של פלפלים צבעוניים, אפונה, גזר ואורז לבן כשלג. כל אחד יכול.

מתכון מאת: ענת,anatush9@walla.co.il

פלפלים. ShutterStock
פלפלים

מצרכים למתכון

  • 1 כוס אורז שטוף ומסונן
  • 1 1/2 מים רותחים
  • 30 גרם מרגרינה
  • קופסאת אפונה עם גזר (בלי המים)
  • ירקות חתוכים לרצועות דקות וקטנות: פלפל אדום, פלפל צהוב (ואפשר להוסיף לפי מה שאוהבים)
  • 1 1/2 מרק עוף
  • תבלינים לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת וממיסים את המרגרינה.
  • 2. מוסיפים את האורז הלא מבושל ומטגנים כמה דקות תוך כדי ערבוב.
  • 3. מוסיפים את המים הרותחים ואת המרק עוף, מכסים במכסה ונותנים להכל להתבשל כ-10-15 דקות.
  • 4. כשפותחים את המכסה המים כבר אמורים להתאדות, ואז מוסיפים את הירקות והתבלינים וממשיכים לטגן עד שהאורז משחים והירקות מתרככים תוך ערבוב כל כמה דקות, שלא יישרף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully