וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורז מאודה עם פלפלים ואפונה

עשרים דקות, זה כל מה שמפריד ביניכם למנה מהבילה של פלפלים צבעוניים, אפונה, גזר ואורז לבן כשלג. כל אחד יכול.

מתכון מאת: ענת,anatush9@walla.co.il

פלפלים. ShutterStock
פלפלים

מצרכים למתכון

  • 1 כוס אורז שטוף ומסונן
  • 1 1/2 מים רותחים
  • 30 גרם מרגרינה
  • קופסאת אפונה עם גזר (בלי המים)
  • ירקות חתוכים לרצועות דקות וקטנות: פלפל אדום, פלפל צהוב (ואפשר להוסיף לפי מה שאוהבים)
  • 1 1/2 מרק עוף
  • תבלינים לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת וממיסים את המרגרינה.
  • 2. מוסיפים את האורז הלא מבושל ומטגנים כמה דקות תוך כדי ערבוב.
  • 3. מוסיפים את המים הרותחים ואת המרק עוף, מכסים במכסה ונותנים להכל להתבשל כ-10-15 דקות.
  • 4. כשפותחים את המכסה המים כבר אמורים להתאדות, ואז מוסיפים את הירקות והתבלינים וממשיכים לטגן עד שהאורז משחים והירקות מתרככים תוך ערבוב כל כמה דקות, שלא יישרף.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully