- 1. מבשלים את כל פירות הים במים רותחים כ-15 שניות, מסננים ושוטפים במים קרים.
-
- 2. מחממים ווק או מחבת/סיר עמוק וגדול על אש בינונית. מוסיפים חצי כוס מחלב הקוקוס ואת משחת הקארי ומערבבים עד להמסה. נותנים לתערובת לבעבע עוד 2 דקות.
-
- 3. מוסיפים את יתר חלב הקוקוס, הלמון גראס, רוטב הדגים, מלח, סוכר וכורכום. מגבירים את החום, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הדלעת. מבשלים כ-5 דקות עד שהיא קצת רכה.
-
- 4. מוסיפים את המולים ומבשלים עוד כ-2 דקות. מוסיפים את השרימפס והסלמון. מבשלים עוד 3-4 דקות. מוסיפים את עלי הליים, העגבניות, האפונה והצ'ילי ולבסוף את עלי הבזיליקום. מבשלים מספר דקות.
-
- 5. מגישים בקערה עם בזיליקום תאילנדי קצוץ לקישוט (אם השתמשתם בעלי ליים ו/או למון גראס מיובשים, רצוי לדוג אותם מהתבשיל).