ניוקי תפוחי אדמה ברוטב פורטבלו

מתכון מאת: מערכת וואלה!
ניוקי תפוח אדמה. ShutterStock
ניוקי תפוח אדמה

מצרכים

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים למחית
  • 2 חלמונים
  • 150 גר' קמח
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות של פטריות פורצ'יני יבשות, טחונות לאבקה
  • 2-3 פטריות פורטבלו גדולות מוצקות וטריות, חתוכות לקוביות
  • 100 גרם חמאה
  • 3-4 עלי מרווה קצוצים גס

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את מחית תפוחי האדמה, הקמח, החלמונים ואבקת הפטריות. יוצרים מהתערובת גלילים ארוכים וצרים. חותכים את הגלילים לפרוסות - ניוקי.
  • 2. מבשלים את הניוקי במים מומלחים, עד שהם מוכנים.
  • 2. במחבת נפרדת מטגנים בהרבה חמאה את קוביות הפורטבלו עם עלי המרווה, עד שהפטריות משחימות.
  • 3. מוסיפים את הניוקי המבושל למחבת. מטגנים טיגון קל, ממליחים ומפלפלים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully