- 1. מפשירים את הנקניקיות במים חמים או רתוחים - לא לבשל את הנקניקיות. מוציאים מהמים, מייבשים ומקררים. חותכים בעדינות חריץ עמוק לאורך כל נקניקיה.
-
- 2. מטגנים קלות את הבייקון במחבת גדולה וחמה עם מעט חמאה או שמן זית.
-
- 3. לתוך החריץ שחתכנו בנקניקיות מכניסים את אצבעות הגבינה. עוטפים כל נקניקיה בפרוסת בייקון ומחזקים באמצעות קיסם. מסדרים את הנקניקיות בתבנית או על רשת צליה.
-
- 4. כעשר דקות לפני ההגשה אופים בתנור או טוסטר אובן בחום של כ-100 מעלות. מסדרים על צלחת חסה חתוכה דק, מקשטים כל נקניקיה בעגבנית שרי או זית שחור ומגישים.