פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חטיפי נקניקיות בבייקון וקשקבל

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      נקניקיה (ShutterStock)
      נקניקיה (ShutterStock)

      מצרכים

      • 1 חבילת נקניקיות קוקטייל
      • פרוסות בייקון מעושן (פרוסה דקה אחת לכל נקניקיה)
      • גבינת קשקבל/מוצרלה חתוכה לאצבעות בגודל הנקניקיות
      • 1 כף חמאה /2 כפות שמן זית
      • לקישוט:
      • עגבניות שרי
      • זיתים שחורים מגולענים
      • 3 עלי חסה
      • קיסמי עץ

      אופן ההכנה

      • 1. מפשירים את הנקניקיות במים חמים או רתוחים - לא לבשל את הנקניקיות. מוציאים מהמים, מייבשים ומקררים. חותכים בעדינות חריץ עמוק לאורך כל נקניקיה.
      • 2. מטגנים קלות את הבייקון במחבת גדולה וחמה עם מעט חמאה או שמן זית.
      • 3. לתוך החריץ שחתכנו בנקניקיות מכניסים את אצבעות הגבינה. עוטפים כל נקניקיה בפרוסת בייקון ומחזקים באמצעות קיסם. מסדרים את הנקניקיות בתבנית או על רשת צליה.
      • 4. כעשר דקות לפני ההגשה אופים בתנור או טוסטר אובן בחום של כ-100 מעלות. מסדרים על צלחת חסה חתוכה דק, מקשטים כל נקניקיה בעגבנית שרי או זית שחור ומגישים.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -