פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      שרימפס שומשום

      "סי-פוד מרקט" מציגה מנה שכיף לאכול ליד כוס של בירה צוננת: שרימפס עטופים בשומשום, המוגשים עם רוטב חריף מתוק שאי אפשר להפסיק לטבול בו.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      שיפודי שרימפס רוקח 73 (יח
      שיפודי שרימפס רוקח 73 (יח"צ)

      מצרכים

      • 250 גרם שרימפס
      • 150 גרם שומשום
      • 100 גרם קמח
      • מלח ופלפל
      • 2 ביצים
      • שמן עמוק לטיגון
      • לרוטב:
      • 4 כפות סוכר
      • 1 כף חומץ
      • 1 כף מים
      • 10 גרם שום
      • 100 גרם פלפל מתוק אדום יבש
      • 10 גרם צ'ילי חריף

      אופן ההכנה

      • 1. מנקים את השרימפס על ידי קילוף והוצאת חוט השדרה.
      • 2. מערבבים את הקמח עם המלח והפלפל. מקמחים את השרימפס ואז מנערים את שארית הקמח המיותר מעל השרימפס.
      • 3. מכניסים את השרימפס לבלילת הביצה. מעבירים לשומשום ודואגים שהשומשום יכסה היטב את כל גוף השרימפס.
      • 4. מכניסים את השרימפס לטיגון בשמן למשך דקה-דקה וחצי.
      • 5. אופציה: לאחר ספיגת השרימפס משפדים אותו בשיפוד וקולים על הרגיל כדקה.
      • 6. להכנת הרוטב: מכניסים את כל מוצרי הרוטב למעבד מזון ומעבדים לרוטב אחיד. להשלים תיבול לפי הצורך.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -