וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס שומשום

"סי-פוד מרקט" מציגה מנה שכיף לאכול ליד כוס של בירה צוננת: שרימפס עטופים בשומשום, המוגשים עם רוטב חריף מתוק שאי אפשר להפסיק לטבול בו.

מתכון מאת: מערכת וואלה

שיפודי שרימפס רוקח 73.
שיפודי שרימפס רוקח 73

מצרכים למתכון

  • 250 גרם שרימפס
  • 150 גרם שומשום
  • 100 גרם קמח
  • מלח ופלפל
  • 2 ביצים
  • שמן עמוק לטיגון
  • לרוטב:
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף חומץ
  • 1 כף מים
  • 10 גרם שום
  • 100 גרם פלפל מתוק אדום יבש
  • 10 גרם צ'ילי חריף

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את השרימפס על ידי קילוף והוצאת חוט השדרה.
  • 2. מערבבים את הקמח עם המלח והפלפל. מקמחים את השרימפס ואז מנערים את שארית הקמח המיותר מעל השרימפס.
  • 3. מכניסים את השרימפס לבלילת הביצה. מעבירים לשומשום ודואגים שהשומשום יכסה היטב את כל גוף השרימפס.
  • 4. מכניסים את השרימפס לטיגון בשמן למשך דקה-דקה וחצי.
  • 5. אופציה: לאחר ספיגת השרימפס משפדים אותו בשיפוד וקולים על הרגיל כדקה.
  • 6. להכנת הרוטב: מכניסים את כל מוצרי הרוטב למעבד מזון ומעבדים לרוטב אחיד. להשלים תיבול לפי הצורך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully