וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת שוקולד ואגוזים (אלקזר)

מתכון של רחל טלמון, שהשתתפה בתחרות "מפצח האגוזים" לשנת 2002. מכינים 2-3 ימים לפני ההגשה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגת שוקולד אלקזר של רחל טלמון. מערכת וואלה!
עוגת שוקולד אלקזר של רחל טלמון

מצרכים למתכון

  • 4 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 100 גרם אגוזי קליפורניה מרוסקים
  • למילוי וציפוי:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף נס קפה
  • 4 חלמונים
  • 200 גרם חמאה
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. להקציף חלבונים, סוכר, קקאו ואגוזים.
  • 2. לשמן תבנית מרובעת, לעטוף בנייר אפייה ולשמן אף אותו. לאפות את התערובת בחום בינוני. לצנן. לחלק את העוגה לשלושה חלקים.
  • 3. להכנת המילוי: להמיס את השוקולד עם המים ונס קפה.
  • 4. לערבב את החלמונים ולהוסיף לתערובת.
  • 5. להקציף את החמאה ולהוסיף לתערובת.
  • 6. למרוח את התערובת על שלושת החלקים ולהניחם אחד על השני.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully