מתכונים חמים

סלט מנגו עם עוף ופסטה

מתכון של השפית אלינוער רבין באדיבות מועצת הפירות

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט מנגו עוף ופסטה (מועצת הפירות) (צילום: מערכת וואלה!)

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל – 4 מנות:
  • 250 גרם פסטה פנה, צינורות
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 250 גרם בשר עוף בגריל
  • 500 גרם מנגו ירוק בשל
  • פלפל ירוק בהיר
  • חצי פלפל ירוק חריף
  • 3 כפות מיץ לימון
  • עלי טימין טריים
  • מלח ופלפל שחור גרוס גס
  • 50 גרם צנוברים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עם מעט מלח, עד שהיא מוכנה אל-דנטה, לא רכה מדי. מסננים, מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים מעט שמן זית ומערבבים.
  • 2. חותכים את בשר העוף לרצועות ברוחב 1 ס"מ ומוסיפים לפסטה.
  • 3. קולפים את המנגו ופורסים את בשרו. חותכים את הפרוסות לרצועות בעובי 1 ס"מ, מפזרים על הפסטה.
  • 4. חוצים את הפלפלים, הירוק והחריף, לאורכם, מרחיקים גבעולים וגרעינים ופורסים דק לרוחב, מפזרים על הסלט.
  • 5. בקערה קטנה מערבבים את רוב השמן הנותר עם מיץ הלימון, הטימין, מלח ופלפל ויוצקים על הסלט.
  • 6. מטגנים את הצנוברים בשמן הזית שנותר, רק עד שיזהיבו, ומפזרים על הסלט. מערבבים ליד השולחן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully