- 1. מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עם מעט מלח, עד שהיא מוכנה אל-דנטה, לא רכה מדי. מסננים, מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים מעט שמן זית ומערבבים.
-
- 2. חותכים את בשר העוף לרצועות ברוחב 1 ס"מ ומוסיפים לפסטה.
-
- 3. קולפים את המנגו ופורסים את בשרו. חותכים את הפרוסות לרצועות בעובי 1 ס"מ, מפזרים על הפסטה.
-
- 4. חוצים את הפלפלים, הירוק והחריף, לאורכם, מרחיקים גבעולים וגרעינים ופורסים דק לרוחב, מפזרים על הסלט.
-
- 5. בקערה קטנה מערבבים את רוב השמן הנותר עם מיץ הלימון, הטימין, מלח ופלפל ויוצקים על הסלט.
-
- 6. מטגנים את הצנוברים בשמן הזית שנותר, רק עד שיזהיבו, ומפזרים על הסלט. מערבבים ליד השולחן.