פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט מנגו עם עוף ופסטה

      מתכון של השפית אלינוער רבין באדיבות מועצת הפירות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט מנגו עוף ופסטה (מועצת הפירות) (מערכת וואלה! NEWS)
      סלט מנגו עוף ופסטה (מועצת הפירות) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • חומרים ל – 4 מנות:
      • 250 גרם פסטה פנה, צינורות
      • 1/3 כוס שמן זית
      • 250 גרם בשר עוף בגריל
      • 500 גרם מנגו ירוק בשל
      • פלפל ירוק בהיר
      • חצי פלפל ירוק חריף
      • 3 כפות מיץ לימון
      • עלי טימין טריים
      • מלח ופלפל שחור גרוס גס
      • 50 גרם צנוברים

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים עם מעט מלח, עד שהיא מוכנה אל-דנטה, לא רכה מדי. מסננים, מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים מעט שמן זית ומערבבים.
      • 2. חותכים את בשר העוף לרצועות ברוחב 1 ס"מ ומוסיפים לפסטה.
      • 3. קולפים את המנגו ופורסים את בשרו. חותכים את הפרוסות לרצועות בעובי 1 ס"מ, מפזרים על הפסטה.
      • 4. חוצים את הפלפלים, הירוק והחריף, לאורכם, מרחיקים גבעולים וגרעינים ופורסים דק לרוחב, מפזרים על הסלט.
      • 5. בקערה קטנה מערבבים את רוב השמן הנותר עם מיץ הלימון, הטימין, מלח ופלפל ויוצקים על הסלט.
      • 6. מטגנים את הצנוברים בשמן הזית שנותר, רק עד שיזהיבו, ומפזרים על הסלט. מערבבים ליד השולחן.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -