לביבות גזר וגבינה

הגרסאות ללביבות הן אינסופיות, וממש לא צריך להסתפק באלו העשויות מתפוחי אדמה או מבטטות. ברק מכוריש, השף של "טרה", מציע לכם לשחק קצת עם גזר וגבינה.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
לביבות גזר ובטטה. בועז לביא,
לביבות גזר ובטטה(צילום: בועז לביא)

מצרכים

  • 4 גזרים מקולפים ומגורדים (על פומפיה)
  • 1 תפו"א מקולף ומגורד (על פומפיה)
  • 1 בצל בינוני מקולף וקצוץ דק
  • 1 חבילה גבינת טוב טעם 5%
  • 2 ביצים
  • 1 כף קמח
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • ½ כפית קנמון
  • שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב את כל המוצרים יחד בקערה. מחממים שמן במחבת.
  • 2. יוצרים ביד קציצות קטנות ומכניסים למחבת.
  • 3. מטגנים את שני צדי הקציצה עד להזהבה, מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully