לביבות גזר וגבינה
הגרסאות ללביבות הן אינסופיות, וממש לא צריך להסתפק באלו העשויות מתפוחי אדמה או מבטטות. ברק מכוריש, השף של "טרה", מציע לכם לשחק קצת עם גזר וגבינה.
מצרכים
- 4 גזרים מקולפים ומגורדים (על פומפיה)
- 1 תפו"א מקולף ומגורד (על פומפיה)
- 1 בצל בינוני מקולף וקצוץ דק
- 1 חבילה גבינת טוב טעם 5%
- 2 ביצים
- 1 כף קמח
- מלח פלפל לפי הטעם
- ½ כפית קנמון
- שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
- 1. מערבבים היטב את כל המוצרים יחד בקערה. מחממים שמן במחבת.
- 2. יוצרים ביד קציצות קטנות ומכניסים למחבת.
- 3. מטגנים את שני צדי הקציצה עד להזהבה, מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג.