פטוצי'ני ברוטב שמנת, ירקות שורש ואספרגוס
מנה קלה להכנה של פסטה בליווי שמנת וירקות שורש
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים למנה אחת
- 150 גר' פסטה פטוצי'ני מבושלת
- 3 יח' אספרגוס מקולף וחלוט, חתוך לאצבעות באורך 2 ס"מ
- 1 שורש פטרוזיליה מגורד בפומפיה דקה
- 1/2 שורש סלרי מגורד בפומפיה דקה
- 1 שן שום גדולה מגורדת בפומפיה דקה
- 1 קרטונית (250 מ"ל) שמנת מתוקה (מומלץ שמנת מתוקה של "טרה")
- מלח גס, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים את השמנת במחבת ומוסיפים לתוכה את השורשים, שן השום והתבלינים.
- 2. מוסיפים את הפסטה ומבשלים במשך 3 דקות תוך כדי ערבוב
- תמידי.
- 3. להוסיף את האספרגוס, לערבב היטב ולהגיש.