וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטוצי'ני ברוטב שמנת, ירקות שורש ואספרגוס

מנה קלה להכנה של פסטה בליווי שמנת וירקות שורש

מתכון מאת: מערכת וואלה

פטוציני ברוטב שמנת ירקות שורש ואספרגוס (טרה).
פטוציני ברוטב שמנת ירקות שורש ואספרגוס (טרה)

מצרכים למתכון

  • חומרים למנה אחת
  • 150 גר' פסטה פטוצי'ני מבושלת
  • 3 יח' אספרגוס מקולף וחלוט, חתוך לאצבעות באורך 2 ס"מ
  • 1 שורש פטרוזיליה מגורד בפומפיה דקה
  • 1/2 שורש סלרי מגורד בפומפיה דקה
  • 1 שן שום גדולה מגורדת בפומפיה דקה
  • 1 קרטונית (250 מ"ל) שמנת מתוקה (מומלץ שמנת מתוקה של "טרה")
  • מלח גס, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את השמנת במחבת ומוסיפים לתוכה את השורשים, שן השום והתבלינים.
  • 2. מוסיפים את הפסטה ומבשלים במשך 3 דקות תוך כדי ערבוב
  • תמידי.
  • 3. להוסיף את האספרגוס, לערבב היטב ולהגיש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully