וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה דג ים ברוטב צ'ילי

עידון הוא לא שם המנה הזו: מי שלא אוהב רוטב מעקצץ ושורף לשון של פלפלים חריפים, ואת טעמו הייחודי של שורש הפטרוזיליה, שימשיך הלאה. כל מי שכן יהנה מאוד מהמנה המיוחדת הזו.

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

פילה דג מל ומישל.
פילה דג מל ומישל

מצרכים למתכון

  • פילה דג ים כמספר הסועדים
  • 3 פלפלוני צ'ילי טריים
  • כף שורש כוסברה (או פטרוזיליה)
  • 3 שיני שום
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף רוטב דגים
  • ½ כוס ציר עוף (או ציר דגים)
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 כפיות קורנפור
  • 2 כפיות מים להמסת הקורנפלור

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את הצ'ילי, השורש, השום והסוכר למחית אחידה.
  • 2. מורחים את הדגים בשמן וקולים בגריל עד שהם מוכנים ורכים.
  • 3. מטגנים את מחית הצ'ילי כ–2 דקות, מוסיפים את הציר, מיץ הלימון, רוטב הדגים, והקורנפלור המומס.
  • 4. מבשלים עד להסמכת הרוטב. יוצקים על פילה הדג ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully