טראפלס שוקולד-תפוז
הוסיפו טעם תפוזי לטראפלס שלכם
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 300 גרם שוקולד מריר
- 3 כפות מיץ תפוזים של פריגת (Freeze)
- 100 גרם חמאה רכה
- ½ כוס שמנת מתוקה
- 2 כפות ליקר תפוזים
- 2 חלמונים
- אבקת קקאו
אופן ההכנה
- 1. ממיסים את השוקולד והשמנת בסיר על אש קטנה תוך כדי בחישה מתמדת.
- 2.מוסיפים בזה אחר זה את החלמונים ובוחשים היטב כשתי דקות. מורידים מהאש.
- 3. מוסיפים את החמאה, "פריז" התפוזים והליקר. בוחשים היטב לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
- 4. מעבירים לקערת פלסטיק את התערובת ומקפיאים כשעתיים.
- הגשה:
- בעזרת כפית יוצרים כדורים קטנים של שוקולד ומגלגלים אל תוך אבקת הקקאו. מומלץ להגיש עם גלידת פיסטוק.
- חומרים ל-30 טראפלס