וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קסרול אווזים במנגו

אופיר ג'ובני ממסעדת NG האגדית מספק לכם טעימה מהמטבח ההודי, עם תבשיל קסרול של אווזים ומנגו עם ניחוח גראם מסאלה

מתכון מאת: מערכת וואלה

קסרול אווזים במנגו וגראם מסאלה של מסעדת אנגי.
קסרול אווזים במנגו וגראם מסאלה של מסעדת אנגי

מצרכים למתכון

  • 8 שוקי אווז
  • 2 בצלים חתוכים גס
  • 3 גזר חתוכים גס
  • 4 גבעולי סלרי
  • 1 ראש סלרי
  • 4 ראשי שום שלמים
  • 1 כפית פלפל גרוס
  • 1 כפית מלח
  • לרוטב
  • 20 מ"ל רכז מנגו
  • 1 כף שום כתוש
  • 300 מ"ל יין לבן
  • 5 יחידות עלי דפנה
  • 2 כפות תבלין גראם מסאלה
  • 1 כפית רסק עגבניות

אופן ההכנה

  • הכנת הרוטב:
  • 1. מטגנים קלות את השום. מוסיפים את תבלין הגראם מאסלה ומטגנים קלות.
  • 2. מוסיפים את הרסק לטיגון קצר.
  • 4.מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.
  • הכנת הקסרול:
  • 1. מניחים את כל המרכיבים מלבד הרוטב בתבנית אפייה רחבה וצולים כשעה בחום 180 מעלות סגור בנייר כסף.
  • 2. מסננים כ-½ מכמות השמן שהופרש מהתבנית.
  • 3. מוסיפים את הרוטב וצולים עוד כ-40 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully