קסרול אווזים במנגו
אופיר ג'ובני ממסעדת NG האגדית מספק לכם טעימה מהמטבח ההודי, עם תבשיל קסרול של אווזים ומנגו עם ניחוח גראם מסאלה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 8 שוקי אווז
- 2 בצלים חתוכים גס
- 3 גזר חתוכים גס
- 4 גבעולי סלרי
- 1 ראש סלרי
- 4 ראשי שום שלמים
- 1 כפית פלפל גרוס
- 1 כפית מלח
- לרוטב
- 20 מ"ל רכז מנגו
- 1 כף שום כתוש
- 300 מ"ל יין לבן
- 5 יחידות עלי דפנה
- 2 כפות תבלין גראם מסאלה
- 1 כפית רסק עגבניות
אופן ההכנה
- הכנת הרוטב:
- 1. מטגנים קלות את השום. מוסיפים את תבלין הגראם מאסלה ומטגנים קלות.
- 2. מוסיפים את הרסק לטיגון קצר.
- 4.מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.
- הכנת הקסרול:
- 1. מניחים את כל המרכיבים מלבד הרוטב בתבנית אפייה רחבה וצולים כשעה בחום 180 מעלות סגור בנייר כסף.
- 2. מסננים כ-½ מכמות השמן שהופרש מהתבנית.
- 3. מוסיפים את הרוטב וצולים עוד כ-40 דקות.