וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה עם אווז מעושן וצנוברים

עם זמן הכנה של פחות מעשר דקות, וטעמים בולטים של אווז מעושן וצנוברים, הפסטה הזו ללא ספק תהפוך למנה קבועה כשאתם ממהרים (או סתם רוצים לאכול פסטה טעימה)

מתכון מאת: מערכת וואלה

כוסמת עם פסטה, פטריות וחזה אווז ( דנה שיין ). מערכת וואלה!
כוסמת עם פסטה, פטריות וחזה אווז ( דנה שיין )

מצרכים למתכון

  • 250 גרם פסטה
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 6 שיני שום כתושות
  • 2 כפיות אורגנו יבש
  • 1/4 כוס צנוברים
  • 300 גרם אווז מעושן פרוס, חתוך לרצועות
  • גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
  • 2. מחממים מעט את שמן הזית במחבת גדולה. מוסיפים את רצועות האווז המעושן ומטגנים עד שמשחים מעט. מוסיפים את שיני השום, האורגנו והצנוברים ומטגנים עוד 2-3 דקות.
  • 3. מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים היטב. מגישים עם פרמזן מגורד מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully