פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טראפלס שוקולד לבן עם דבש ושברי אגוז

      מתכון באדיבות קפה 'דליס' בהוד השרון.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אגוזי פקאן (מערכת וואלה! NEWS)
      אגוזי פקאן (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • 300 גרם שוקולד לבן
      • תמצית דבש
      • 1/3 כוס שמנת מתוקה (80 מ"ל)
      • 70 גרם שברי אגוז

      אופן ההכנה

      • 1. מניחים את השוקולד בקערה בינונית.
      • 2. שופכים את השמנת לסיר קטן בעל תחתית כבדה, בוחשים על אש נמוכה עד שהשמנת רותחת. מסירים מהאש.
      • 3. יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד ובעזרת כף בוחשים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה (אם לא כל השוקולד נמס ניתן לחמם את התערובת במיקרוגל מספר שניות בחום בינוני ושוב לבחוש עד שמתקבלת תערובת חלקה).
      • 4. מטפטפים לתערובת כ-4 טיפות של תמצית דבש ובוחשים היטב.
      • 5. מקררים את התערובת במקרר ובוחשים מדי פעם. כשהתערובת מוצקה דיה לעיבוד - מגלגלים כפיות גדושות מהתערובת לכדורים.
      • 6. מניחים את שברי האגוז בקערה בינונית, מגלגלים כל טראפל בשברי האגוז עד שהוא מצופה בשכבה נדיבה.
      • 7. ניתן לאחסן את הטראפלס במקרר במיכל אטום עד שבועיים.

      עוד מתכוני שוקולד

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -