- 1. מכינים את הקצפת: מקציפים חמאה וסוכר כ-5 דקות, מוסיפים את הביצה. ממשיכים להקציף עוד כ-2 דקות עד שהתערובת אוורירית. עוצרים את המיקסר ומוסיפים את הקמח, השקדים והחלב ומערבבים עד שהתערובת נבלעת בקערה (ערבוב יתר פוגע בבצק).
-
- 2. משטחים את הבצק על תחתית עוגה 26 קוטר ואופים בטמפ' של 180 מעלות כ-20 דקות. או עד שהבצק זהוב. מוציאים מהתנור ומקררים.
-
- 3. מכינים קרם גבינה: מקציפים את החמאה עם הסוכר כ-5 דקות. מוסיפים חלמון וממשיכים להקציף עוד כ-2 דקות. מוסיפים חלמון נוסף וממשיכים להקציף עוד כ-2 דקות. עוצרים את המיקסר ומשחררים את החמאה מהדפנות וממשיכים להקציף עוד כ-2 דקות.
-
- 4. מוסיפים את הגבינות והשמנת החמוצה, השוקולד הלבן, הליקר וגרידת התפוז ומערבבים עד שהתערובת חלקה. מוציאים לקערה ובאותו סיר של המיקסר מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה ומקפלים עם תערובת הגבינה. יוצקים על גבי התחתית האפויה ומכניסים למקרר ל-24 שעות.
-
- 5. מכינים את ציפוי הדובדבנים: מבשלים דובדבנים סוכר ויין אדום על אש קטנה כ-5 דקות. שמים בכוס את הקורנפלור ומוסיפים כ-4 כפות מים ומערבבים. מוסיפים את תערובת הקורנפלור לדובדבנים המבושלים תוך כדי בחישה. מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
-
- 6. מקררים ומוזגים על גבי הגבינה שהתקשתה. מקשטים בשברי שוקולד לבן ומגישים.