- להכנת הבסיס:
-
- 1. מערבבים בקערה את העוגיות הטחונות והחמאה, מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית. מקררים במקפיא חצי שעה.
-
- להכנת שכבת הגבינה:
- 1. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
-
- 2. יוצקים לתבנית התנור הגדולה מים רותחים בגובה 2 ס"מ.
-
- 3. מעבדים במעבד מזון את כל מרכיבי שכבת הגבינה לבלילה חלקה, יוצקים לתבנית הקפיצית ומניחים את תבנית העוגה הגדולה עם המים ואופים כ- 50 דקות.
-
- 4. מוציאים את תבנית העוגה מתבנית התנור הגדולה, מורידים את חום התנור ל- 100 מעלות, מחזירים את העוגה לתנור ל- 15 דקות ומצננים.
-
- להכנת הפנה קוטה:
-
- 1. שמים בסיר שמנת, חלב וסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה 10 דקות. מסירים מהאש.
-
- 2. ממיסים את הג'לטין ב- 1/3 כוס מים רותחים, מצננים מעט ומוסיפים לתערובת השמנת.
-
- 3. בסיר אחר מצמצמים את האספרסו ותרמילי ההל לחצי, מוסיפים לתערובת השמנת והג'לטין דרך מסננת ומערבבים.
-
- 4. מצננים עד שהעוגה תהיה מוכנה. יוצקים על העוגה את תערובת השמנת והקפה ומכסים בניילון ניצמד, אותו מחררים במספר מקומות. מקררים למשך הלילה.
-
- לפני ההגשה זורים מעל אבקת קקאו.