- 1.מחממים בסיר האורז שלכם את השמן ומזהיבים את הבצל והשום.
-
- 2. מוסיפים את האורז והתבלינים ומערבבים היטב עד שכל גרגר מצופה בשמן.
-
- 3. מוסיפים את הגזר ומטגנים כ 4 דקות. לא שוכחים לבחוש תוך כדי.
-
- 4. מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות ומערבבים.
-
- 5. מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים 20 דקות עם מכסה על להבה נמוכה מאד.
-
- 6. מכבים את האש ומחכים כ10 דקות. אסור להציץ מתאפקים ולא מרימים את המכסה.
-
- 7. מוסיפים את קוביות העגבניות והעשבים, מערבבים ומגישים.
-
- 8. הערה: אפשר להוסיף בשר טחון מטוגן עם בצל, נתחוני חזה עוף, נקניקים ו/או נקניקיות.
-
- 9. טיפ: ממלאים באורז כוס שטוחה, קערה או כלי מפלסטיק (כזה להכנת עוגות בחול) באורז והופכים על גבי הצלחת. מתקבלת "עוגת אורז" שאף ילד לא יעמוד בפניה.