פטריות בפרורי לחם
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 5 פטריות שמפניון
- 2 ביצים
- 1 קערה עם פרורי לחם
- תבלינים לפי הטעם
- 1/4 כוס שמן קנולה
- 1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
- 1. מעבירים את הביצים לקערה ומערבבים עד שמתקבל צבע אחיד.
- 2. בקערה נפרדת מערבבים את התבלינים עם פרורי הלחם.
- 3. מפרידים את ראשי הפטריות מהרגל.
- 4. מחממים את השמן במחבת. טובלים את הפטריות בביצה, פרורי לחם, שוב בביצה ושוב בפרורי לחם. מטגנים משני הצדדים.