סלט קישואים ברוקולי ותרד חם
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 קישואים בינוניים קלופים (אפשר גם זוקיני, לא קלוף)
- 2 תפרחות ברוקולי עם הגבעול
- כ-200 גרם עלי תרד (אפשר קפוא)
- שמן זית
- מעט בזיליקום
- מעט טימין
- מעט אורגנו
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. פורסים את הקישואים לפרוסות של כ-1 ס"מ.
- 2. מפרקים את תפרחות הברוקולי לפרחים ופורסים את הגבעול לפרוסות.
- 3. שמים את הקישואים, הברוקולי והתרד בסיר למיקרו עם 2 כפות מים, ומכניסים למיקרו לכ-8 דקות (תלוי בעוצמת המיקרו).
- 4. מסננים ומעבירים לצלחת. מערבבים כפית שמן זית עם מעט טימין אורגנו ובזיליקום ומוזגים מעל. מגישים חם.