וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ירקות חורף אפויים

מתכון מתוך הספר "פשוט לארח" מאת שי-לי אנג'ל ליפא ואריאלה גוטנברג-לנגהם.

מתכון מאת: מערכת וואלה

ירקות חורף אפויים מתוך הספר פשוט לארח (דניה ויינר). מערכת וואלה
ירקות חורף אפויים מתוך הספר פשוט לארח (דניה ויינר)

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • לימון חתוך לרבעים
  • 2 ראשי שום
  • 3 פקעות שומר חצויות
  • 3 שורשי סלק קטנים חתוכים לרבעים
  • 3 גזרים חצויים לאורך
  • דלורית קטנה פרוסה בעובי 3 ס"מ
  • 1/3 כוז שמן זית
  • 1/4 כוס יין לבן יבש
  • לתיבול:
  • כפית עלי רוזמרין קצוצים
  • כפית עלי תימין
  • 1/2 כפית כמון
  • כפית אבקת שום
  • כפית מלח
  • 1/4 כפית אבקת צ'ילי

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את הירקות בתבנית חסינת אש ויוצקים עליהם את השמן והיין. בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי התיבול, זורים על הירקות ומערבבים.
  • 2. עוטפים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
  • 3. מסירים את רדיד האלומיניום ואופים כ-30 דקות נוספות, עד שהירקות רכים וזהובים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully