וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"גוגל-מוגל"

משקה הידוע כאמצעי ביתי ותיק לגרון צרוד. עם כף של ברנדי יתקבל משקה מחמם מצוין מתוך הספר הנוסטלגי "אמנות הבישול הביתי – מאכלי חלב וביצים" מאת רות ואלעזר מרקין.

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה

קוקטייל ברוקלין סאוור. דייב שחר
קוקטייל ברוקלין סאוור

מצרכים למתכון

  • 4 חלמונים
  • 6 כפות דבש (או ½ כוס סוכר)
  • 4 כוסות חלב רותח

אופן ההכנה

  • 1. טורפים את החלמונים עם הדבש עד שהתערובת מחווירה.
  • 2. מוסיפים את החלב בהדרגה תוך בחישה טובה.
  • 3. מגישים מיד חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully