פילה דג על מצע קוסקוס מלא
חברת "קוסקוס מזון" מספקת מתכון לסלט קוסקוס טרי ומרענן- המלווה המושלם לפילה מוסר הים הנימוח, שנצלה רגע לפני כן במחבת הלוהטת.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לדג:
- 2 פילה דג מוסר
- 6 כפות שמן זית
- מיץ מחצי לימון
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1 שן שום
- מעט קמח
- לסלט הקוסקוס:
- 1 חב' קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
- 2 יח' פלפלים אדומים צלויים קלופים וקצוצים
- 1 חב' כוסברה קצוצה
- 3-6 יח' לימון כבוש
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 2 כפות נענע קצוצה
- 10 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- 1. מכינים את הדג: מפדרים את הדג במלח ופלפל.
- 2. מקמחים את הדגים.
- 3. מטגנים בשמן זית ולהוסיף את הלימון והשום.
- 4. מכינים את הסלט : מנקים את הלימון הכבוש מגרעינים וקוצצים אותו.
- 5. מערבבים את כל החומרים.
- 6. מניחים מעל הצלחת את הסלט, מניחים את הדג החם מעל ומגישים.