שניצל מצופה בקוסקוס
מתכון של חברת "קוסקוס מזון" ו"ליוונט" לשניצל מצופה בקוסקוס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 יח' חזה עוף
- 1 חב' קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
- 4 כפות פירורי לחם
- 1 כפית אורגנו יבש
- 5 כפות שום
- 1 ביצה
- מעט קמח
- פלפל שחור גרוס
- 4 כפות סויה
- שמן לטיגון/ שמן זית לצליה בתנור
אופן ההכנה
- 1.מכינים 3 צלחות:
- -קמח
- - ביצה, סויה, שום כתוש
- -פירורי לחם , קוסקוס, פלפל ואורגנו
- 2. פורסים את חזה העוף.
- 3. טובלים בקמח ומנערים.
- 4. טובלים בביצה ומהדקים לתוך הקוסקוס המתובל.
- *גרסת התנור : מטפטפים שמן זית וקולים בתנור למשך כ-5-10 דקות בחום של 180-200 מעלות.
- טיגון : מטגנים במחבת במעט שמן.