וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל קוסקוס בנוסח פרסי

מתכון של חברת "קוסקוס מזון"

מתכון מאת: מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 3 חב' קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
  • 3 בצלים
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • ½ כוס שמן זית
  • 100 גר' שקדים מולבנים
  • 100 גר' זרש/צימוקים
  • 1 כפית אינסין
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את השקדים בשמן הזית עד השחמה ומוציאים מהסיר.
  • 2. מטגנים את הבצל ומוציאים מהסיר.
  • 3. מפזרים על השמן את הכורכום והכמון ומסדרים ½ מכמות הקוסקוס על תערובת התבלינים ומהדקים.
  • 4. מפזרים מעל את הבצל, הזרש/צימוקים, האניסין והשקדים המלח והפלפל, ושוב את הקוסקוס – מהדקים ומבשלים על אש נמוכה.מפזרים מעט שמן ומים ומבשלים למשך 20 דקות על אש נמוכה.
  • 5. לפני ההגשה הופכים הסיר על צלחת ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully