פרגיות ממולאות בקוסקוס
מתכון של חברת "קוסקוס מזון" ו"ליוונט"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 יח' פרגיות
- 2 חב' קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
- 2 בצלים מטוגנים קצוצים
- 200 גר' פירות יבשים מעורבים לטעמכם
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- 6 כפות סילאן
- 2 שיני שום כתושות
- ¼ כפית צ'ילי גרוס
- 6 כפות סויה
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את הקוסקוס עם הבצלים והפירות היבשים (מגולענים), המלח והפלפל.
- 2. ממלאים את הפרגיות.
- 3. מכניסים את הפרגיות לתנור בחום של 200-220 מעלות למשך כ-15 דקות ולהנמיך עוצמת החום ל 180 מעלות לכ 10 דקות נוספות.
- 4. במקביל מערבבים את הסילאן, השום , הצ'ילי, הסויה והשמן. יוצקים מעל הפרגיות וממשיכים בצלייה לעוד כ-10-15 דקות.