מתכונים חמים

פרגיות ממולאות בקוסקוס

מתכון של חברת "קוסקוס מזון" ו"ליוונט"

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

פרגיות ממולאות קוסקוס (חברת קוסקוס מזון וחברת ליוונט.

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 יח' פרגיות
  • 2 חב' קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
  • 2 בצלים מטוגנים קצוצים
  • 200 גר' פירות יבשים מעורבים – לטעמכם
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 6 כפות סילאן
  • 2 שיני שום כתושות
  • ¼ כפית צ'ילי גרוס
  • 6 כפות סויה
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הקוסקוס עם הבצלים והפירות היבשים (מגולענים), המלח והפלפל.
  • 2. ממלאים את הפרגיות.
  • 3. מכניסים את הפרגיות לתנור בחום של 200-220 מעלות למשך כ-15 דקות ולהנמיך עוצמת החום ל 180 מעלות לכ 10 דקות נוספות.
  • 4. במקביל מערבבים את הסילאן, השום , הצ'ילי, הסויה והשמן. יוצקים מעל הפרגיות וממשיכים בצלייה לעוד כ-10-15 דקות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully