עוגיות קוקוס ושוקולד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לבצק:
- 3 כוסות קמח לבן רגיל
- 100 גרם קוקוס
- 50 גרם חמאה ללא מלח
- 3 ביצים
- 2 חבילות אבקת אפיה
- 2 חבילות סוכר וניל
- גרדת לימון מלימון אחד גדול (או 2 קטנים)
- למלית
- ממרח שוקולד משובח
אופן ההכנה
- 1. לשים היטב את כל המצרכים (למעט ממרח השוקולד) עד לקבלת בצק אחיד.
- 2. פותחים את הבצק בעזרת מערוך לגובהה של 1 ס"מ.
- 3. מברישים את הבצק בחמאה מומסת ומורחים את ממרח השוקולד.
- 4. מגלגלים בזהירות את הבצק ויוצרים רולדה.
- 5. פורסים פרוסות בעובי של 2 ס"מ לערך
- מסדרים בתבנית ואופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות
- מצננים ומגישים לצד כוס תה