- 1. שופכים לסיר גדול מים ושמים על האש. קולפים את הבצל וחותכים לרבעים. קולפים וחוצים את שיני השום. קולפים את הגזר וחותכים לפרוסות עבות. שמים את כל הירקות בסיר.
-
- 2. מוסיפים את כל שאר החומרים, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהגזר רך.
-
- 3. אפשר להגיש ככה ואפשר גם:
- * לטחון את המרק בבלנדר, למרקם חלק.
- וגם
- * להוסיף אטריות דקיקות שהופכות את המרק לעשיר ומשביע. כמות: 1 כוס למרק סמיך מאוד, או פחות, למרק סמיך פחות. מוסיפים לקראת סוף הבישול ומבשלים כמה דקות. האטריות סופחות המון מים, אז אם רוצים, אפשר להוסיף מים רותחים לפי מידת סמיכות המרק הרצויה, ולתקן תיבול לפי הטעם והצורך.