- 1. מועכים במזלג ביחד את גבינת העזים עם החמאה, מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים לממרח אחיד.
-
- 2. מרפדים קופסה קטנה בעלת מכסה בניילון נצמד כך ששוליו יעברו את קצה הקופסא (אפשר להשתמש בקופסא של גבינה שרוקנה ונוקתה). מניחים בתוכה על הניילון שכבה בגובה 1 ס"מ של תערובת הגבינה ומיישרים אותה.
-
- 3. מורחים מעליה שכבה דקה של טפנד. מניחים עליה עוד שכבת גבינה בגובה 1 ס"מ ומיישרים. מורחים עליה שכבה דקה של ממרח עגבניות מיובשות, מניחים עליה עוד שכבת גבינה ומיישרים. מורחים עליה שכבה דקה של ממרח פסטו ומסיימים בשכבה נוספת של גבינה.
-
- 4. מקפלים את שולי הניילון על הגבינה, סוגרים מעליו את המכסה ומאחסנים במקרר 4 שעות לפחות (עד כמה ימים), להתגבשות.
-
- 5. להגשה, פותחים את הניילון, הופכים את הקופסה על צלחת ומקלפים ממנה בעדינות את הניילון הנצמד.